Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

La Selecció Catalana absoluta masculina empata en el partit amistós que va enfrontar al CFS Montsant en el marc del seu quarantè aniversari

2/10/2023

El CFS Montsant i la Selecció Catalana Masculina Absoluta es van enfrontar en un emocionant partit amistós en el marc del seu quarantè aniversari de l’entitat barcelonina, i que va ajudar a la preparació de la selecció catalana per al proper Mundial que es disputarà a Mèxic a finals d’aquest any.

El partit va tenir lloc el passat diumenge dia 1 d’octubre, i el resultat final va ser d’empat a 3 gols, oferint una visió prometedora de tots dos equips. La primera part del partit va ser d’un ritme per part dels dos equips. Dues errades defensives van ocasionar els gols de l’equip barceloní. En finalitzar la primera part, el marcador mostrava un avantatge de 2 a 0 a favor del Montsant.

No obstant això, la superioritat física de la selecció catalana es va fer evident i va oferir una gran segona part, aconseguint inclús col·locar-se per davant en el marcador, arribant a un 3-2. Finalment, una errada defensiva va permetre al Montsant empatar el partit 3 a 3. La selecció catalana va tenir encara ocasions de posar-se de nou per davant amb un doble penal que no es va convertir en gol, deixant el marcador final en un empat.

L'entrenador de la Selecció Catalana, Joan Martínez va fer molts canvis i rotacions en la pista, fet que va donar l’oportunitat per provar diverses estratègies amb els jugadors. L'equip va oferir bones sensacions i va demostrar el seu compromís amb la preparació del Mundial.

Amb aquest partit amistós, la selecció catalana continua amb el seu camí de preparació amb l'esperança de fer una gran actuació en el proper Mundial que es disputarà a Mèxic el proper mes de desembre, deixant els aficionats amb grans expectatives per al futur.