Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL DE LES TERRES DE L’EBRE-AFSTE

18/01/2022

TM Tortosa 3 – Marisc Mediterrani AFS Deltebre 2

Partit molt igualat entre el TM Tortosa i el Marisc Mediterrani, amb tots dos mirant de desplegar el seu joc per poder endur-se els tres punts. A la primera part, els visitants es van avançar, però els tortosins van igualar abans de la mitja part. A la represa, el TM es va avançar, per el 2-1 va ser equilibrat ràpidament pels deltebrencs. En uns minuts finals amb molta igualtat i nervis, finalment el TM Tortosa va endur-se el triomf gràcies a un gol quan faltaven 6 minuts per acabar. Amb aquesta victòria, els locals pugen fins a la tercera posició, just pel davant del Marisc Mediterrani.

C.F.S. Dertochip 4 - Ebre Escola Esportiva C.F. 6

Partit molt tens que fins els últims minuts no es va decidir. Van començar manant els camarlencs amb un gol al minut 6, però L’Ebre Escola va empatar al 10. Abans d’arribar a la mitja part es va poder avançar Ebre Escola, una renda que tot just començar la segona part Aitor Amador va ampliar amb el seu segon gol, que suposava l’1-3. El C.F.S. Dertochip no va abaixar els braços i, amb molta lluita i intensitat, va empatar el partit. Finalment, però, els visitants van assolir el triomf gràcies a l’encert de cara porta en els minuts finals. Amb aquesta victòria, l’Ebre Escola es col·loca en segona posició, mentre que el Dertochip es manté vuitè.

C.F.S. Roquetes 1 – F.S. Toscà 6

El líder de la competició va visitar l’equip revelació d’aquesta temporada, el Roquetes, tot i que els locals, després d’uns darrers resultats poc productius, han baixat al sisè lloc. El Toscà va sortir a la pista amb les idees molt clares i amb un únic objectiu, emportar-se la victòria, i així ho va fer. Amb un joc molt productiu i a la vegada efectiu, va poder endur-se el triomf de forma clara, ja que els locals no van poder contrarestar el joc dels visitants. Així doncs, el FS Toscà segueix líder amb dos punts d’avantatge respecte al segon classificat.

Inter Rasquera – F.S. Benifallet (ajornat)

Partit ajornat per part de F.S. Benifallet.