Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

RESUM DE LA JORNADA DE LA LLIGA TERRITORIAL TERRES DE L'EBRE

30/11/2021

Ebre Escola Esportiva CF-FF Motors AFS Deltebre, 2-2

Partit molt igualat, amb un FF Motors que, després d’un inici de campionat dubitatiu, va mostrar la seva cara més competitiva en treure un empat del camp sempre complicat de l’Ebre Escola. Una primera part amb moltes precaucions defensives en què només va poder marcar l’Ebre Escola. A la represa, FF Motors va pujar línies en busca de l’empat, i fins i tot va arribar a posar-se per davant al marcador. Però a l’últim minut, els tortosins van aconseguir el 2-2 final, un empat que no deixa content a cap equip. FF Motors es manté a la novena posició, mentre que els tortosins són a la sisena posició.

Marisc Mediterrani AFS Deltebre-UECampredó, 2-6

Victòria sorprenent vista la classificació del vigent campió contra el Marisc Mediterrani, que estava en segona posició abans de començar la jornada. Tot i que els deltebrencs van avançar- se al marcador a la primera part, la UE Campredó va saber jugar les seves cartes i dominar el joc. A la mitja part es va arribar amb empat a un gol. A la represa, els campredonencs van saber materialitzar el domini amb gols fins a l’1-6 . A l’últim minut el Marisc Mediterrani va maquillar una mica el resultat amb el 2-6. Jordi Borràs va poder marcar un gol consolidant-se com a màxim golejador de la lliga, però l’equip perd la segona posició en el campionat. El Campredó puja fins la setena plaça.

Inter Rasquera-CFSDertocchip

Partit ajornat pel vent.

FS Toscà-Salvem lo Delta Futsal, 13-0

Partit dominat de principi a fi per part del Toscà, amb una primera part que ja ho va deixar tot resolt amb un 7-0. Poca cosa va poder fer l’equip de Salvem lo Delta Futsal davant del joc mostrat pel Toscà, que amb aquesta victòria puja fins a la segona posició. En canvi, Salvem lo Delta continua sent el cuer de la classificació. Destacar els hat trick de Mariano Guiu i Samuel del Valle, amb la qual cosa aquest últim es col·loca en segona posició de la taula de golejadors.

FS Benifallet-TM Tortosa, 4-4

Bon partit el viscut a Benifallet, amb un TM Tortosa que va sortir a per totes i que va arribar al descans amb un 2-4 al seu favor després d’una primera part boja de gols. A la represa, però, els locals van poder beneficiar-se dels pocs efectius que va presentar l’equip tortosí per aconseguir l’empat a quatre final. El TM Tortosa se situa cinquè, mentre que els de Benifallet, que encara no han guanyat com a locals, es posen en quarta posició.