Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

LLIGA NACIONAL MASCULINA: JORNADA 4 (crònica i imatges)

1/03/2021

La quarta jornada de la Lliga Nacional Masculina ens va deparar duels força equilibrats, com el que van signar, al Grup A, l’Athletic Aguilar de Segarra i l’ACE Sansur B, que va acabar amb triomf local per 5-4.

El partit va començar amb un gol del local Marc Bacardit, però l’1-0 va esperonar els visitants, que al descans guanyaven per 1-3 davant un Aguilar que no saber treure profit del fet d’avançar-se el marcador. A la represa, l'Athletic Aguilar va canviar la dinàmica del partit amb un joc ràpid i efectiu que li va permetre situar-se amb una 5-3 a favor a manca de 4 minuts pel final. El Sansur ho va intentar amb atacs de 5, però només va poder marcar a falta de 10 segons pel final amb un gol de penal.

També hi va haver força igualtat a l’empat (1-1) entre l’Albelda i el Ripoll Servycat en un encontre molt disputat i amb una gran tensió entre dos equips que es coneixen força bé i que podia haver guanyat qualsevol. El Ripoll va tenir més ocasions a la primera part, inclosos tres pals, però van ser els locals els que es van avançar al minut 10 mitjançant Oriol a la sortida d’un córner. L’empat visitant va arribar cinc minuts més tard amb un gol d’Aleix després d’una bona jugada. A la segona meitat, més domini del Ripoll, amb dos pals més, tot i que l’Albelda també va tenir les seves opcions, inclòs un doble penal a quatre minuts del final.

En aquest mateix grup, el Centelles no va poder amb La Garriga (0-4) en un partit en què van destacar els porters. El local Cesc, evitant que el resultat fos més ampli davant un rival molt intens i ben treballat, i el porter visitant, aturant de manera brillant tots els intents del Centelles. Partit competit, doncs, entre dos equips amb ganes, però que va decantar l’efectivitat dels visitants. Un altre marcador d’aquest grup va ser Olímpic Argentona-Teià, 3-3.

Passant al grup B, un dels partits més atractius va ser el triomf per 4-5 del Padre Damián a la pista de l’ACE Sansur. Els locals no van jugar un dels seus millors partits, però així i tot van tenir opcions de guanyar el líder, que no va poder decantar el duel fins que va marcar el gol del triomf a 20 segons del final.

No va fallar la Unión Llagostense Mecman davant l’Autocorb Corbera (5-2). Els llagostencs van sortir forts ja es van avançar amb un gol de Manel al minut 3. La renda local va créixer fins al 3-0 abans del descans amb les dianes de Ferran i novament Manel. Aquest mateix jugador va signar el 4-0 ja a la segona part, i tot i que Abraham va estrenar el caseller visitant, Kevin va sentenciar amb el 5-1 abans que l’Autocorb establís el 5-2 definitiu. Cal destacar el debut d’Eddi a les files del FS Unión Llagostense.

Per la seva banda, el Sagrerenc va guanyar per 1-5 en la seva visita a la Penya Recreativa Sant Feliu en un duel que en algunes fases va ser força travat, mentre que el Teià va superar per 4-3 l’Escola Betània Patmos i el Montsant Sala 5 no va donar opció a l’Atlètic Arrahona, al que va batre per 2-10.

Podeu veure les fotos de la jornada AQUÍ.