Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

LA FCFS ATURA TOTES LES COMPETICIONS DURANT DOS SETMANES I COMUNICA LES AFECTACIONS EN ELS CALENDARIS

14/10/2020

Davant l’anunci, per part del Govern de la Generalitat, de l’aturada de totes les competicions esportives no professionals d’àmbit català, federades, escolars o privades, durant almenys els dos caps de setmana vinents (17-18 i 24-25 d’octubre), la Federació Catalana de Futbol Sala comunica a tots els seus clubs i afiliats que, com no pot ser d’altra manera, acatarà la decisió per tal de preservar la salut comunitària i contribuir d’aquesta manera a la no expansió de la pandèmia de la Covid 19.

Pel que fa a l’afectació d’aquesta aturada en les seves competicions, la FCFS ha decidit que, en la competició que ja s’ha iniciat (Lliga Nacional), les dos jornades afectades es traslladaran al final de la primera volta, mentre que a les competicions que encara no han començat es refarà el calendari adequant-lo a les noves dates. En cas que aquesta aturada de les competicions s’allargui més enllà de les dos setmanes anunciades ara, la FCFS estudiarà el nou escenari que es plantegi i comunicarà les mesures que es puguin adoptar al respecte.

La decisió del Govern arriba davant l’evolució negativa de les dades de la pandèmia, i tenint en compte que, arran d’aquestes competicions no professionals, durant els caps de setmana hi ha una mobilitat familiar que incrementa molt el risc de contagi. La mesura no afecta, però, els entrenaments, que es podran seguir celebrant amb normalitat. El passat dimarts es va celebrar una reunió telemàtica de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i totes les federacions esportives catalanes amb el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, durant la qual ja es van establir les bases d’aquesta aturada. A la trobada hi va participar el president de la FCFS, Dani Vives.

No cal dir que, des de la FCFS, lamentem el daltabaix que les mesures i els canvis adoptats puguin provocar en la planificació de la temporada, però entenem que pel damunt de tot hi ha el compromís i la responsabilitat amb la societat, motiu pel qual treballarem plegats amb la resta de federacions i col·laborarem en la mesura de les nostres possibilitats a que la situació es normalitzi el més aviat possible.

Aprofitem per desitjar-vos a tots/es la millor de les saluts, a la vegada que us animem a respectar i seguir escrupolosament, tant en l’àmbit privat com en el públic, les directrius i protocols sanitaris dictaminats per les autoritats competents.

La Junta Directiva de la FCFS