Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies

JUGA AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL SALA, TOT SÓN AVANTATGES!

29/07/2020

Us convidem a conèixer el projecte de la Federació Catalana de Futbol Sala, un model real, sòlid i amb història. 

Us oferim quinze raons amb la finalitat que pugueu valorar el fet de competir amb nosaltres, i també us detallem alguns exemples d’avantatges i d’estalvi que podeu tenir si us uniu al projecte esportiu i social de la FCFS.

1. Teniu la possibilitat de competir per tota Europa amb el vostre club.

2. També podreu jugar amb el vostre club per la resta de l’Estat espanyol.

3. Els vostres jugadors tindran possibilitats reals de jugar Mundials i Europeus amb la Selecció de Catalunya en qualsevol país del món.

4. També tindreu les mateixes possibilitats de defensar la samarreta de Catalunya als campionats de seleccions autonòmiques a la resta de l’Estat.

5. A les nostres competicions oficials, la cobertura de la mútua és la mateixa que la d'altres federacions esportives de Catalunya, però  us costarà menys diners. Us animem a fer una comparativa mirant les tarifes d’altres organitzacions esportives a les webs.

6. Podreu fer-vos el reconeixement mèdic obligatori allà on vulgueu: no tenim conveni amb cap centre ni apliquem cap ‘impost revolucionari’.

7. Si una setmana aneu justos de tresoreria i pagueu els arbitratges dies desprès dels partits, no us ofegarem encara més amb una sanció econòmica.

8. No us aplicarem cap quota imaginària, com ara de ‘manteniment’ de pàgines webs o altres.

9. Excepte a les categories nacionals, aconsellem però no obliguem a que els vostres entrenadors siguin titulats, dificultant-vos més el vostre dia a dia.

10. Nosaltres no us farem devolucions econòmiques: directament no us farem pagar.

11. Valorem el tracte humà: sempre estarem a la vostra disposició per ajudar-vos i estarem en contacte constant, no només cada quatre anys, quan s'ha d'escollir un president a les federacions.

12. Subvencionem el futbol sala femení: els clubs només pagaran els arbitratges.

13. Davant la crisi generada per la Covid-19, congelem les tarifes i apliquem mesures socials, com ara subvencionar les llicències dels jugadors de base quan els seus pares o tutors legals siguin beneficiaris de l'ingrés mínim vital.

14. Valorem la feina dels presidents de club i el seu esforç per trobar recursos, per això les nostres tarifes són ajustades al màxim per  ajudar-vos i per fer-vos-ho tot més fàcil. El vostre club s’estalviarà un percentatge molt important de despeses.

15. Si veniu amb nosaltres, equipararem el nivell del vostre club a les nostres categories i us inclourem en una categoria equivalent si compliu els requisits que ja us detallarem.

Les nostres competicions

A banda que competir a la FCFS és, a grans trets, molt més econòmic, la diversitat de competicions és un fet molt atractiu per a tots els clubs.

En categories sènior, la FCFS organitza diverses competicions:

Lliga

Copa Federació

Copa Catalunya

Supercopa

A més, el campió de Lliga de Nacional i el campió de la Copa Catalunya obtenen plaça per jugar la Champions a nivell europeu.

En categories de base i femení, també s'organitzen diverses competicions:

Lliga

Copa Federació

Supercopa de clubs

El campió de la categoria femenina també obté plaça per disputar la Champions a nivell europeu.

Estructura de les categories

Actualment, la FCFS està estructurada de la següent manera pel que fa a les categories sènior:

Lliga Nacional

Segona Nacional

Primera Territorial

Segona Territorial

Requisits per competir a 1a i 2a Nacional de la FCFS

Inscriure a la FCFS un Sènior A i un Sènior B.

Disposar de pavelló cobert amb marcador.

Disposar de dues equipacions.

Clubs constituïts com a tals i estar inscrits al REE.

Inscriure equips de base i/o femení és puntuació extra en cas de no haver-hi prou places.

Contacte

Per a més informació:

Correu electrònic: inscripcions@futsal.cat

Telèfon: 93 244 44 03

WhatsApp: 635 105 635

Web: www.futsal.cat


PLACES LIMITADES!!