Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Galeria
Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Galeria
Notícies

L’ARBITRATGE CATALÀ, PROTAGONISTA AL MUNDIAL AMB SAMUEL SERRANO I JORDI JIMÉNEZ

9/04/2019

 L’arbitratge català també ha tingut un paper força protagonista al Campionat del Món de Futbol Sala celebrat a Misiones (Argentina), gràcies a les figures de Jordi Jiménez i Samuel Serrano.

Samuel Serrano, de 35 anys, ha estat un dels 16 àrbitres que han pres part en el torneig i ho ha fet consolidant-se com un dels millors col·legiats del campionat. A més de fer d’àrbitre de banqueta i de taula en alguns partits, Serrano ha dirigit com a col·legiat principal tres dels grans partits d’aquest Mundial: l’Uruguai-Paraguai, el Brasil-Uruguai (es jugaven la classificació per als quarts de final) i la gran semifinal del torneig, que van disputar Argentina (finalment campiona) i Paraguai (que va finalitzar tercer).

El passat mes de novembre Serrano ja va xiular la final del Mundial Sub 20 a Colòmbia i, amb anterioritat, havia pres part també al Mundial Femení de Balaguer. Ara, en el seu primer absolut, a Misiones 2019 s’ha consolidat com un dels millors àrbitres d’aquest esport.

Per la seva part, Jordi Jiménez ha estat un dels integrants de la Comissió Tècnica Internacional d’Arbitratge de l’Associació Mundial de Futsal, encarregada de coordinar tota la tasca arbitral durant els vuit dies de competició, que inclou el seguiment dels partits, la instrucció als àrbitres i les designacions per als encontres.