Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Federació INSTITUCIONAL ÒRGANS DE GOVERN Clubs Competicions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Cercador Notícies Documents Sancions Temporada 2023-2024 Temporada 2022-2023 Temporada 2021-2022 Temporada 2020-2021 Temporada 2019-2020 Temporada 2018-2019 Galeria Contacte
Notícies
22/02/2024 La Federació Catalana de Futsal assisteix al naixement de la Unió d'Esports de Catalunya: Un “gran paraigua” per reimpulsar l'esport català

Aquest dimecres dia 21 de febrer, en la sala d’actes del Foment del Treball Nacional, des de la Federació Catalana de Futsal, vam assistir a la presentació de la Unió d’Esports de Catalunya (UEC), un projecte que neix de l'acord entre les dues entitats: Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). L'acte va comptar amb la participació de més de 150 autoritats representatives d'aquest àmbit.


Amb l'objectiu de ser el referent del sector esportiu català, la UEC aspira a unificar els esforços de 43 consells esportius, 71 federacions, 1.100.000 esportistes, més de 1.000 tècnics titulats i 12.000 clubs i entitats d'àmbit esportiu. Sota el lema 'Els valors de l'esport, la nostra força', la nova entitat pretén ser un "gran paraigua" que cobreixi les necessitats de l'esport català. La Federació Catalana de Futsal en formarà part. 


Gerard Esteva, president de la UFEC i ara també de la UEC, ha destacat la unitat i el compromís del sector esportiu català, instigant a continuar fent de Catalunya un referent esportiu. D'altra banda, Jaume Domingo, president de la UCEC i vicepresident de la UEC, ha subratllat que aquesta unió té com a objectiu principal el desenvolupament i modernització de l'esport a Catalunya.


Amb dues taules rodones durant l'acte, s'ha debatut sobre l'actual sistema esportiu català i s'han proposat estratègies per a la seva millora. A més, es destaca que la UEC neix amb la missió de “protegir” les entitats i establir "relacions de confiança amb els governs". Amb aquest llançament, s'inicia un nou camí per defensar i posicionar l'esport català al lloc que es mereix.


La Federació Catalana de Futsal estarà sempre al servei de l’esport català.

20/02/2024 Partit Històric: La Selecció Catalana absoluta de Futsal disputarà un partit amistós contra els Interns del Centre Penitenciari de Joves de Barcelona

El proper dissabte, dia 24 de febrer, marcarà un esdeveniment extraordinari en el món del futsal català. La Federació Catalana de Futsal està encantada d'anunciar un enfrontament únic entre la selecció catalana masculina absoluta i una selecció especial formada pels interns del Centre Penitenciari de Joves de Barcelona.                     

El partit, que tindrà lloc al Centre Penitenciari de Joves de Barcelona (La Roca del Vallès), s'iniciarà a les 11 h del matí. Aquest esdeveniment, més que un partit on el resultat serà el menys important, representa una oportunitat única per fomentar valors fonamentals com la integració i la cooperació. Des de la Federació Catalana de Futsal, considerem essencial promoure l'esport com a mitjà de transformació social i comunitària.

Per als interns del Centre Penitenciari de Joves de Barcelona, aquesta jornada serà molt més que un simple partit de futsal. És una oportunitat per experimentar una experiència positiva i enriquidora, oferint-los la possibilitat de participar en una activitat esportiva i fomentant un estil de vida saludable.

La Federació Catalana de Futsal, en col·laboració amb el Centre Penitenciari de Joves de Barcelona, està compromesa amb el desenvolupament personal i la reintegració social dels interns. A través de l'esport, es busca inspirar-los i motivar-los a canalitzar les seves energies de manera positiva i constructiva.

Convidem a tots els aficionats a l’esport i al futsal a què seguiu aquest esdeveniment únic i emocionant. Aquest partit no només és una competició esportiva, sinó també una mostra del poder transformador de l'esport i del compromís amb el benestar de la nostra comunitat.

Per a més informació i sol·licituds de premsa, si us plau, contacteu amb la Federació Catalana de Futsal.

Segueix l’actualitat del futsal català a les xarxes socials de la Federació Catalana de Futsal!

 

19/02/2024 Emocionants duels dels equips d’Argentona en la Lliga Nacional Masculina i Femenina

En una intensa jornada de futsal de la Primera Nacional Masculina, l'enfrontament estel·lar entre el C.F. Sala Olímpic Argentona Cartonatges Pans i el Montsant Sala 5, jugat al Pavelló Municipal d'Argentona, va mantenir als espectadors a l'orla dels seients fins al xiulet final. El resultat final de 5 a 6 a favor de l'equip barcelonès va establir un nou líder provisional, ja que el Montsant es va col·locar al capdamunt de la taula, amb un partit més disputat que el seu perseguidor immediat, el Tecla Futsal CE. El partit va ser un autèntic duel de força, amb cada equip lluitant amb equilibri físic i mental per aconseguir la victòria. Malgrat l'esforç dels locals, la “punxada” a casa va donar l'avantatge al Montsant, consolidant la seva posició de lideratge provisional.

A la Lliga Nacional Femenina, el partit entre el Futsal Vic - Calldetenes i el C.F. Sala Olímpic Argentona Cartonatges Pans va acabar amb un empat a 3, reflectint la igualtat que hi ha entre aquests dos equips. Tot i això, les osonenques, que tenen un partit més per disputar, mantenen un petit avantatge de 2 punts sobre les maresmenques. El partit va ser un emocionant duel entre dos equips de gran nivell, amb el Vic arribant a tenir un avantatge de dos gols al marcador, però l'Argentona va mostrar una gran resistència i va aconseguir empatar el partit.

A la Copa Catalunya Juvenil, els partits dels grups no van tenir cap sorpresa i ens van proporcionar emocions i gols. El Futsal Vic va imposar-se amb autoritat per 4 a 0 sobre el Futbol Sala Puig-reig, mentre que a l'altre grup, l'EFS Ripoll Servycat Juvenil va guanyar per 7 a 3 contra el CFS Corbera. Aquests resultats deixen els equips ben posicionats en els seus respectius grups, demostrant la seva superioritat en la pista.

Així, la jornada de futsal va proporcionar emocions, gols i moments memorables per als aficionats, consolidant el futsal com una de les disciplines esportives més apassionants i competitives.

Si voleu obtenir més detalls, incloent-hi actes, classificacions i altres informacions, a través del lloc web oficial de la Federació Catalana de Futsal: https://www.futsal.cat/