Federació Catalana de Futbol Sala
C/Guipuscoa 23-25 5e pis 08018 Barcelona
Tel. 93 244 44 03
Fax 93 247 34 83

ELS CAMPIONATS DE SELECCIONS TERRITORIALS, EL 3 DE MARÇ

08-02-2019 | | |

Com cada temporada, la Federació Catalana de Futbol Sala organitza els Campionats de Seleccions Territorials de Futsal Base, que enguany se celebraran el 3 de març al Prat de Llobregat. 

Tradicionalment, aquests campionats es desenvolupaven durant el cap de setmana previ a la Setmana Santa. Aquest any però, hem hagut d’avançar les dates de celebració, degut a que per primer cop les diferents seleccions de la nostra Federació competiran als campionats espanyols organitzats per la Confederación Nacional de Futbol Sala, i aquests coincidien temporalment amb les dates inicialment programades, del 12 al 14 d’abril per a la competició fins a la categoria cadet, i del 3 al 5 de maig per a les juvenil i sènior. 

Per tant, els Campionats de Seleccions Territorials de Futsal Base, per a les categories aleví, infantil, cadet i juvenil, s celebraran el diumenge 3 de març a la ciutat del Prat de Llobregat, concretament al Complex Esportiu Municipal Julio Méndez i al Complex Esportiu Municipal Sagnier. Es desenvoluparan en format quadrangular, amb dues semifinals, final i partit per al tercer i quart lloc per a cada una de les quatre categories següents: aleví, infantil, cadet i juvenil. Estan previstes unes trobades per a les categories benjamí i prebenjamí, de les que s’informarà al seu moment.

En aquest LINK podreu trobar tota la informació.Notícies relacionades