Federació Catalana de Futbol Sala
C/Guipuscoa 23-25 5e pis 08018 Barcelona
Tel. 93 244 44 03
Fax 93 247 34 83

LA FCFS POSA UNA APP AL SERVEI DELS FEDERATS

12-01-2019 | | |

La Federació Catalana de Futbol Sala ha posat al serveis de tots els seus federats una App per a dispositius mòbils que ara per ara ofereix un seguit de possibilitats i que en el futur anirà ampliant la seva operativitat.

Aquesta aplicació es pot descarregar gratuïtament al Play Store com a ‘Playoff Informatica FCFS’ i és compatible amb qualsevol tipus de dispositiu mòbil.

Els usuaris particulars que disposin d’aquesta eina, podran gaudir de diferents continguts. D’una banda, podran consultar les competicions i classificacions dels seus respectius equips. També tindran la possibilitat d’editar i modificar les seves dades personals com a afiliats de la FCFS, així com veure l’estat de la seva llicència federativa. A més, podran accedir a les notificacions que emeti la FCFS i també a les xarxes socials (Facebook i Twitter) de la Federació.

Per accedir cal introduir a l’apartat d’usuari el DNI del federat amb la lletra en majúscula sense espais i la clau correspon a la data de naixement del federat en format numèric i sense espais.

Es tracta, doncs, d’una eina àgil i mitjançant la qual els particulars poden tenir accés ràpid i segur a diferents serveis que s’aniran ampliant en el futur.  

Notícies relacionades