Federació Catalana de Futbol Sala
C/Guipuscoa 23-25 5e pis 08018 Barcelona
Tel. 93 244 44 03
Fax 93 247 34 83

GADEX-TRINITAT NOVA, DUEL DESTACAT A LA 2a TERRITORIAL

11-01-2019 | | |

Gadex B i Trinitat Nova B mesuraran les seves forces aquest dissabte a les 17.00 hores a l’Escola Pau Casals de Sabadell en el duel més destacat de la 2a Territorial. Serà un enfrontament entre dos equips que, tot i que ara per ara són quart i tercer, respectivament, amb 24 i 22 punts, tenen en el seu punt de mira el lideratge, atès que compten amb menys partits disputats que els dos conjunts que figuren al capdavant de la taula amb 25 punts, l’Extravagantes i l’Athletic Arrahona. 

Pel que fa a la lliga de Nacional Juvenil, el líder de la categoria, el Llinars, rep el quart classificat, el Teià, amb l’objectiu de sumar 3 nous punts que gairebé descartarien un rival més en la lluita pel títol, atès que actualment el líder compta amb 18 punts, per 9 del seu rival. El partit es juga a Llinars del Vallès dissabte al vespre (18.30 hores). 

Per últim, al Grup A de la Lliga Cadet, dissabte al matí es viurà al Prat de Llobregat un duel força interessant entre l’Alcalà Prat-Bar La Terraza, tercer classificat, i l’Escola Grèvol, segon de la taula i igualat amb el líder, el Betània Patmos. El Grèvol és, a més, l’equip menys golejat, amb només 5 gols encaixats en 8 partits, amb la qual cosa els locals hauran d’afinar la punteria si volen endur-se els tres punts.


Notícies relacionades