Federació Catalana de Futbol Sala
C/Guipuscoa 23-25 5e pis 08018 Barcelona
Tel. 93 244 44 03
Fax 93 247 34 83

CATALUNYA JA TÉ LLISTA DE CONVOCATS PER AL MUNDIAL SUB 20

07-11-2018 | | |

Sagrerenc i Teià, amb tres jugadors cadascun, són els equips més representants / Jordi Castejón també cita dos jugadors de l’Argentona i un de l’Alcarràs, Dante, Padre Damián i U. Llagostense.

La selecció catalana de futbol sala ja té llista de convocats de cara al Campionat del Món Sub 20, que es disputarà a Colòmbia del 19 al 26 d’aquest mes.

El seleccionador, Jordi Castejón, ha ofert una llista amb els dotze noms que viatjaran a la ciutat colombiana de Valledupar, escenari del torneig. La llista la formen els porters Ricard San José (Teià) i Víctor Pans (Olímpic Argentona); els tanques Aiax Claus (Olímpic Argentona), Joan Gibert (Sagrerenc) i Marc Melich (CFS Alcarràs); els ales Adrià de Castro (Sagrerenc), Aitor Hens (CFS Dante), Guillem Adroher (Padre Damián), Pablo Pascual (Teià) i Daniel Sobreroca (Teià); i els pivots Aleix Gutiérrez (Sagrerenc) i Àlex Pérez (Unión Llagostense).

El Sagrerenc i el Teià són, doncs, els equips amb més representants, amb tres jugadors cadascun, seguits de l’Olímpic Argentona, amb dos, mentre que Alcarràs, Dante, Padre Damián i Unión Llagostense n’aporten un.

El cos tècnic l’encapçala el seleccionador Jordi Castejón, ajudat pel segon tècnic, Aleix Cabasés, mentre que Nil Font serà el preparador físic i Kevin Eduardo Hachikyan farà les funcions de delegat. 

L’equip va realitzar el passat cap de setmana dos entrenaments a Argentona, el mateix escenari on s’efectuarà, diumenge vinent, dia 11, la darrera sessió preparatòria abans de viatjar cap a Colòmbia el dia 16.

Catalunya ha quedat enquadrada al grup A juntament amb Argentina, Marroc i Bolívia. L’equip català debutarà el 19 de novembre contra Bolívia, jugarà el segon partit el dia 20 davant Argentina i tancarà la primera fase el 21 contra Marroc. Passen a quarts de final els dos millors de cada grup més els dos millors tercers.


Notícies relacionades