• Podeu seguir els últims resultats també a @resultatsFCFS
 
Mar

07

El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)

Partit jornada
0405    visites
 
0000    comentaris


El conjunt de Christian Roldán frega la sorpresa (6-1), però es veu privat del triomf en l’última jugada del partit

Amb èpica, compromís i saber estar, el Teià F5 estaria a punt de tombar un dels rivals de la Lliga Nacional que s’està jugant l’accés a la Final a Quatre. El Futsal Dante aterrava al Poliesportiu El Cim ficat entre els quatre primers classificats, però a Teià hauria de suar per marxar cap a casa amb un punt.

Els locals, totalment en quadre, afrontaven el matx amb només cinc jugadors del primer equip i un reforç del ‘B’ (Gerard Arbós). Cal destacar que el porter Marc Sánchez hauria d’actuar d’home de camp per tal de poder tenir un canvi a la banqueta.

En aquestes precàries condicions, els vermells serien capaços uns 22 primers minuts espectaculars. David Martínez marcava per partida doble (8’) només començar (2-0) i, després de 2 a 1 de Jordán (2-1), la ferma defensa i les transicions protagonitzades per Martínez (12’), Marc Sánchez (20’) i Miki (20’) permetrien als locals marxar al descans amb la iniciativa (5-1).

L’èxtasi total pel Teià arribaria amb el 6 a 1 (21’) de David Martínez (6-1), diana que forçaria el Futsal Dante a canviar completament el seu joc. Els visitants, a cop d’intensitat i duresa, començarien a reaccionar amb un parcial de 0 a 3 completat per Planas (24’), Jodán (27’) i Gabri (27’).

Per oblidar la situació de 6 a 4 (6-4), els homes de Christian Roldán podrien tornar a marcar (29’) mitjançant Marc Sánchez (7-4), però després de l’eliminació per faltes d’Ortiz la situació es tornaria a complicar. Els vermells es quedaven sense canvis mancant vuit minuts, fet que aprofitaria el Dante per acostar-se (7-6).

En el moment de més tensió, Ali apareixia sota els pals per salvar l’empat en una falta sense barrera, acció que el Teià desaprofitaria per partida doble a falta de 17 segons. Miki i David errarien els dos llançaments que haurien donat el triomf al conjunt teianenc i en el contraatac següent el Dante anotava l’empat definitiu (7-7). Sens dubte una gran llàstima, ja que el cuer de Nacional perd una oportunitat d’acostar-se a la permanència (ara a set punts).

Text: Bernat López.
Foto: Teià F5. 

 • Enrere
 • Imprimir
 •  
 • Enviar mail
 •  
 •   
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Technorati
 • Del.icio.us
 • My Space
0 vots

AMF Intercontinental

Territorials Catalanes

Comarcals 2017

Territorials Catalanes

Arbitratge

Últims resultats


Col.laboradors


AMF   UEFS  SELECCIONS   


Secretaria   UFEC  

Contactes

Fotos

El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  El TeiÓ F5 fa patir al Dante, per˛ acusa el descontrol (7-7)  
© Federacio Catalana de Futbol Sala 2009 C/Guipuscoa 23-25 5e pis 08018 Barcelona
Tel. 93 244 44 03 Fax 93 247 34 83 futsal@futsal.cat